0800 dakdekker

0800 dakdekker

Als u een dakdekker zoekt in uw woonplaats of in de omgeving, dan neem u contact op met 0900 Dakdekker. Via ons landelijke netwerk van professionele dakdekkers vindt u altijd een vakman bij u in de buurt. U belt naar 0900 Dakdekker (0900 3253355 | 9 ct/pm) en aan de hand van uw postcode wordt u meteen doorgeschakeld naar het dakdekkersbedrijf in uw regio. Een afspraak maken voor een reparatie van uw daklekkage was nog nooit zo gemakkelijk.
Direct vakkundige hulp bij u in de buurt.
De dakdekkers in ons netwerk zijn van alle markten thuis. Zo weten zij alles over dakbedekking, dakisolatie en als u een lekkage heeft, wordt dat op professionele wijze verholpen. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week een beroep doen op 0900 Dakdekker. Bij vervelende lekkages of andere acute problemen kunt u meteen contact opnemen.

U zoekt een dakdekker die raad weet met uw dak. Een dakdekkersbedrijf dat gedegen advies kan geven welke dakbedekking het beste bij uw woning past.

Al onze dakdekkers hebben een ruime ervaring in het leggen en vervangen van bitumen en shingles. Naast bitumineuze dakbedekking kunnen zij nieuwe dakpannen leggen of geheel renoveren. Ook dakgoten en zinkwerk behoren tot de mogelijkheden. Van daken van 10 m2 tot projecten van 5000 m2, onze dakdekkers leveren topkwaliteit mét garantie.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor 0800 dakdekker

  • Daklekkage
  • Dakonderhoud
  • Dakrenovatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eendakdekker.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

0800 dakdekker
1017CG Amsterdam

+31 (0)800 3253355

Deel deze pagina

0800+dakdekker img