Bouwknegt Rietdekkers

Bouwknegt Rietdekkers

Bouwknegt Rietdekkers is een allround bedrijf en oa gespecialiseerd in zowel het schroefdak als traditionele daken. Onze gediplomeerde timmerman voert gespecialiseerde timmerwerkzaamheden uit.
Zowel voor een kleine reparatie, als voor grote projecten zoals het ombouwen van een pannendak naar een rieten kap, bent u bij ons aan het juiste adres.

De afgelopen 30 jaar heeft Bouwknegt Rietdekkers zich ontwikkeld tot een begrip. Betrouwbaarheid, kwaliteit en expertise behoren tot de kern van dit ervaren rietdekkersbedrijf. Bouwknegt Rietdekkers is aangesloten bij de Nederlandse Vakfederatie Rietdekkers en de Drentse Rietdekkersbond.

Het is natuurlijk belangrijk dat er wordt gedekt met riet van goede kwaliteit. Bouwknegt Rietdekkers is daarom in het bezit van eigen rietland dat ligt in Wanneperveen aan de Wieden. Dit zogeheten "Wiedenriet" is eerste klas riet van Hollandse bodem.

Ieder dak is verschillend en daarom zal er altijd maatwerk geleverd moeten worden. Zo kan Bouwknegt Rietdekkers uw pannendak vervangen door een prachtige rieten kap. Maar ook als het gaat om het vervangen van uw huidige versleten rieten kap, moet u bij Bouwknegt Rietdekkers zijn. In beide gevallen komt er vaak timmerwerk aan te pas, maar gelukkig is dat een specialisme van het team. Voor het plaatsen van dakkapellen, uileborden, dakramen, het ombouwen van traditioneel naar schroefdak, latten en sporen vervangen en overige timmerwerkzaamheden bent u hier aan het goede adres.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Bouwknegt Rietdekkers

  • Gratis offerte
  • fotopresentatie op site
  • Dakdekken
  • Dakonderhoud
  • Dakrenovatie
  • Dakreparatie
  • nieuwbouw
  • rietdekken

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eendakdekker.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bouwknegt Rietdekkers
Kolderveense Bovenboer 12
7948LV Nijeveen

+31 (0)522 258916

Deel deze pagina

Bouwknegt+Rietdekkers img