Dak- en Leidekkersbedrijf Verkoulen En Wolter

Dak- en Leidekkersbedrijf Verkoulen En Wolter


Verkoulen & Wolter BV is het dakbedekkingsbedrijf uit Roermond met jarenlange ervaring in alles wat bij professionele werkzaamheden voor dakbedekking komt kijken. Wij hebben een groot vast klantenbestand van zowel particulieren als bedrijven, voor welke wij diverse opdrachten tot volle tevredenheid hebben uitgevoerd. Ons dakbedekkingsbedrijf staat garant voor het leveren van kwaliteit in alle diensten die wij bieden. Een goed, veilig en stevig dak is een belangrijk onderdeel van uw huis. Het beschermt u tegen alle extreme weersomstandigheden die wij in ons land kennen. Maar wij houden natuurlijk ook rekening met het esthetische aspect, want solide dakbedekking mag best mooi zijn. En het moet uiteraard ook overeenkomen met de rest van uw huis of kantoorpand. Ons team van specialisten kan u hierin vrijblijvend adviseren en werkt altijd vanuit uw wensen en eisen. Bij schade kunnen wij daarbij snel ter plekke zijn om het probleem op professionele wijze op te lossen. Neemt u voor meer informatie contact met ons dakbedekkingsbedrijf uit Roermond op.


Onze diensten.
Wij doen aan herstel- en onderhoudswerkzaamheden van bestaande daken, maar kunnen ook volledig nieuwe daken realiseren. Bijvoorbeeld voor nieuwbouwprojecten of andere grootschalige bouwprojecten. Daarbij geven wij altijd gedegen advies over welk dak het beste past bij uw huis.


Onze garanties.
Ons bedrijf gelooft steevast in het leveren van kwaliteit. Ons team volgt diverse opfriscursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van dakbedekking. Daarnaast maken wij heldere prijsafspraken. Dit zorgt er onder andere voor dat de samenwerking met de klant soepel verloopt.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Dak- en Leidekkersbedrijf Verkoulen En Wolter

  • Gratis advies
  • Dakafwerking
  • Dakdekken
  • Dakinspectie
  • Daklekkage
  • Dakonderhoud
  • Dakreiniging
  • Dakrenovatie
  • Dakreparatie
  • Dakrestauratie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eendakdekker.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dak- en Leidekkersbedrijf Verkoulen En Wolter
Eglantierhof 18
6043WH Roermond

+31 (0)475 325855

Deel deze pagina

Dak-+en+Leidekkersbedrijf+Verkoulen+En+Wolter img