Rossen Lei-Dakdekkersbedrijf

Rossen Lei-Dakdekkersbedrijf

Rossen Lei en Dakdekkersbedrijf is een vertrouwd adres voor uw leien daken en andere dakbedekkingswerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds 2005 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlei. Kijkt u maar eens in onze fotogalerij op onze website.

Wij hebben in de afgelopen jaren een zeer brede vakkennis en ervaring opgebouwd en nemen in de wereld van professionele leidekkers een belangrijke plaats in als meedenkend partner, met oog voor detail leveren wij uitsluitend de allerhoogste kwaliteit en service.

Rossen Lei en Dakdekkersbedrijf legt, onderhoudt en renoveert leien daken voor zakelijke klanten, nieuwbouw, industriƫle en professionele beheerders, maar ook voor particulieren.
We dekken met evenveel plezier uw leien dak of dakkapel, als grote daken van een kerktoren, waarbij we de details en creatieve vormen niet uit de weg gaan.

En natuurlijk nemen we al het lood, zink en koperwerk in het dak gelijk mee.

Ook voor het herstel van stormschade, onderhoud en renovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Rossen Lei-Dakdekkersbedrijf

  • Dakdekken
  • Dakonderhoud
  • Dakrenovatie
  • Dakreparatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eendakdekker.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Rossen Lei-Dakdekkersbedrijf
Abstederdijk 66
3582BR Utrecht

+31 (0)6 46396006

Deel deze pagina

Rossen+Lei-Dakdekkersbedrijf img